Over mij

Welkom op mijn website!
Ik ben Lia en kom uit Zeeuws-Vlaanderen.
Getrouwd met een lieve man. Ik  heb 2 volwassen kinderen. Ook ben ik oma van 2 prachtige kleindochters waar ik ook graag tijd mee doorbreng. Wij gaan er graag op uit als het weer het toelaat om te wandelen met onze teckelhondjes Shanti en Lotje!

De geboorte van mijn hobby
Het begon allemaal als een nieuwsgierige gedachte. Ik zocht naar een manier om mijn vrije tijd te vullen met iets dat mijn creatieve nieuwsgierigheid zou prikkelen. Terwijl ik door een wirwar van mogelijkheden bladerde, ontdekte ik een wereld die me intrigeerde: het zelf maken van sieraden.

Met een beetje onzekerheid, besloot ik de sprong te wagen. Ik verzamelde enkele basisbenodigdheden – kralen van verschillende kleuren en maten, draden, sluitingen en een hoop enthousiasme. In mijn eigen vertrouwde ruimte begon ik te experimenteren.

 Ik ontdekte dat zelf sieraden maken niet alleen gaat om het creëren van mooie accessoires, maar ook om het uiten van mijn eigen persoonlijkheid. Met elke nieuwe creatie ontdekte ik een stukje van mezelf, een manier om mijn eigen verhaal te vertellen door middel van textuur en design.

Nu, wanneer ik naar mijn zelfgemaakte sieraden kijk die ik heb gecreëerd, voel ik een gevoel van trots. Het zelf maken van sieraden is voor mij uitgegroeid tot een betoverende hobby, die ik thuis heb ontdekt. Het herinnert me eraan dat de meest waardevolle ontdekkingen vaak dichter bij huis liggen dan we denken.

Wat ooit begon als een persoonlijke reis voor de sieraden, heeft zich getransformeerd tot een mooie webshop genaamd www.ldhsieraden.nl  Met elke kraal die ik zorgvuldig weefde, elke ketting die ik creëerde en elke armband die tot leven kwam, groeide mijn passie en vertrouwen. De beslissing om mijn creaties te delen met iedereen in mijn eigen webshop, was een stap in het onbekende. Een online bestemming voor liefhebbers van handgemaakte en betaalbare sieraden.

Lia DH