Wij zijn gepassioneerd over het creëren van handgemaakte sieraden die aansluiten bij jouw unieke stijl en smaak. Met een al uitgebreide collectie hebben we al vele complimentjes gekregen en harten gestolen, maar we begrijpen dat er momenten zijn waarop je iets speciaals zoekt.

 Unieke handgemaakte sieraden: jouw wensen staan voorop
Bij het maken van handgemaakte sieraden is niets dat voor mij belangrijker is dan jouw wensen. Met trots heb ik in de loop der tijd een prachtige collectie sieraden verzameld, maar ik begrijp dat er momenten zijn waarbij je iets unieks en speciaals wilt. Daarom ben ik hier om jouw persoonlijke ideeën tot leven te brengen en sieraden te maken die perfect bij jou wensen passen.

Creëer jouw eigen droom sieraden
Laat je inspirerende door enkele voorbeelden in de webshop van wat wij te bieden hebben: zoals armbanden, oorbellen, kettingen, dames, heren en kinderen sieraden.

Een wereld van mogelijkheden
Misschien zoek je naar een sieraad met een specifieke kleurkralen die naadloos aansluit op jouw persoonlijke outfit. Jouw wensen zijn mijn leidraad, en ik sta klaar om dit te realiseren. Als je op zoek bent naar een armband met zorgvuldige geregen kralen op duurzame elastiek, zodat je comfortabel en stijlvol kunt schitteren, dan kan ik dat voor je maken.

Of misschien verlang je naar een armband geregen op draad, afgewerkt met een handige karabijnsluiting en een verlengketting voor de perfecte pasvorm. Wat je ook in gedachten hebt, ik ben er om jouw wensen te vervullen.

Wikkelarmbanden op maat
Heb je interesse in een wikkelarmband gemaakt van memory wire draad? Hierbij kun je zelf aangeven hoeveel wikkels je om je pols wilt hebben. Deze armbanden zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook praktisch, omdat je deze armbanden makkelijke aan en weer af kunt doen. Geen gedoe! Laat me weten wat je wilt, en ik maak het speciaal voor jou.

Maatwerk voor een persoonlijk tintje
Zelfs als je een prachtige armband ziet, maar de polsmaat niet match met de jou pols, is dat geen probleem. Ik kan het aanpassen om ervoor te zorgen dat het past. Samen met jou kunnen we jouw persoonlijke sieraad ontwerpen en creëren, zodat het uniek en helemaal naar jouw wens is.

Creëer jouw eigen droom sieraden
Laat je inspireren door enkele voorbeelden van wat wij te bieden hebben: zoals Armbanden, oorbellen, kettingen, dames, heren en kinderen sieraden.

  1. Kies je kleur
    Heb je een specifieke kleur in gedachten die perfect past bij jouw persoonlijke outfit? Geen probleem! We kunnen sieraden maken met kralen in elke door jou gewenste kleur of de grote van de kralen.
  2. Duurzame elegantie
    Onze armbanden worden met zorg geregen op duurzaam elastiek, zodat je lang plezier hebt van jou armband en niet alleen kunt schitteren maar ook comfortabel kunt dragen.
  3. Handige sluitingen
    Of je nu houdt van een armband geregen op draad met een handige karabijnsluiting en verlengketting, wij kunnen aan al jouw voorkeuren voldoen.
  4. Wikkelarmbanden voor gemak
    Vind je een wikkel armband mooi en wil je een armband gemaakt van memory wire draad, waarbij je zelf kunt aangeven hoeveel wikkels je om je pols wilt en welke kleuren de armband jou voorkeur heeft. Een wikkel armband is de perfecte keuze en is gemakkelijk aan en uit te doen.
  5. Maatwerk voor de perfecte pasvorm
    Zie je een prachtige armband in de shop maar komt de polsmaat niet overeen met wat je zou willen? Geen zorgen, neem contact op zodat we samen ervoor kunnen zorgen dat jij de perfecte armband krijgt met de juiste polsmaat. We kunnen het aanpassen voor een perfecte pasvorm.

Samen ontwerpen
Wij staan ​​klaar om samen met jou te overleggen en aan jouw wensen te voldoen, zodat het sieraad echt persoonlijk wordt. Jouw tevredenheid staat voorop bij ons.

Blijf op de hoogte
We voegen regelmatig nieuwe items toe aan onze collectie, dus houdt Instagram, Facebook en de online shop in de gaten op de website voor de nieuwste creaties.
We kunnen niet wachten om jouw dromen en wensen om te zetten in prachtige, handgemaakte sieraden die je met trots zult dragen. Of een dierbare cadeau te doen.
Alles word netjes en feestelijk in gepakt en verzonden in een bubbel envelop. Met een klein presentje extra.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties. Stuur mij een email of neem contact op via het contact formulier.
Met vriendelijke groet, Lia DH

Aanbevolen Berichten

Nog geen reactie, voeg hieronder je reactie toe!


Commentaar toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *